Par reči

O NAMA

Otkup vozila ND iz Beograda se već punu deceniju bavi poslovima otkupljivanja starih, polovnih, havarisanih, ispravnih i pokvarenih vozila, bez obzira na godinu proizvodnje, vrstu goriva ili neku drugu stvar.

O dosadašnjem ostvarenom uspehu govore i činjenice o zaključenim poslovima otkupa više od pet stotina automobila raznih marki i stanja u koje smo do sada našim partnerima i prodavcima isplatili preko milion eura.

Otkupom automobila se bavimo na široj teritoriji Beograda, koji smatramo i našim glavnim izvorom.

Svakom automobilu pristupamo sa istom pažnjom i uvek nastojimo da za svako vozilo damo najrealniju procenu, a da prodavac i nakon zaključenog posla nema dilemu da li je vozio mogao da proda brže i po boljoj ceni. Naš osnovni princip u poslovanju je davanje poštene ponude, jer smatramo da je preporuka u današnje vreme najbolja reklama, što se i u našem primeru pokazalo kao neosporna činjenica.

Uvek težimo pronalasku najboljeg kompromisa i

Posao vodimo sa dosta optimizma

Nije retkost da se mi kao otkupljivači i vi kao prodavci svojih vozila u startu ne složimo oko procene. To je noramalan proces u kojem svaka strana pokušava da dobije maskimum do zaključenog posla. Međutim, kada se poslu pristupa sa značajnom dozom entuzijazma i uvažavaju kompromisi sa obe strane, zaključenje posla je veoma izvesno. Nekada se dogodi da mi pogrešimo, nekada pogreši prodavac, ali poštenim pristupom, pokazivanjem entuzijazma i uvažavanjem činjenica sa obe strane, uspeh obe strane je zagarantovan.

Naravno, postoje i situacije kada jednostavno ne možemo da dođemo do rešenja i to su situacije koje mi savršeno razumemo. Jasno nam je da postoje stvari koje jednostavno ne mogu da se naplate koliku god cenu neko dao, a možda i najznačajnija stvar je emotivna povezanost koja nema cenu. Mi to razumemo i nećemo se ljutiti ako ne možemo da se dogovorimo oko cene. Sve je to za ljude. Sve je to posao i sve to daje posebnu čar.