OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU

Otkup automobila ND iz Beograda vas pozdravlja i želi vam dobrodošlicu na svoju internet prezentaciju.

Pre nego što krenete da pretražujete naš sajt želimo da vam skrenemo pažnju na to da otkupljujemo sve automobile koji nisu stariji od 2000. godišta, bez obzira na stanje ispravnosti. Za smo pripremili i poseban online formular preko kojeg nam možete ponuditi svoj auto, a ukoliko niste sigurni koliko biste ga cenili, mi možemo odraditi besplatnu procenu i dati vam okvirnu vrednost pre formalnog izlaska na teren i otkupa automobila.

Da biste nam ponudili svoj auto ili poslali upit za procenu putem online formulara potrebno je da nam date vaše kontakt podatke, kao i neke osnovne podatake o stanju samog vozila. Što preciznije kroz online formular opišete stanje vozila to će procena biti tačnija, a tu je mogućnost da nam pošaljete i do 4 fotografije. Iskoristite ovu mogućnost i za svega par minuta koliko je potrebno da se popuni online formular, pošaljite nam neophodne podatke, a mi ćemo vam se javiti u rekordnom roku.

Naravno, svima je dostupna i opcija telefonskog poziva. Uvek nas možete pozvati na bilo koji od ponuđenih telefona i dogovoriti otkup automobila u Beogradu i široj okolini.

PONUDITE nam svoj automobil

Ili saznajte okvirnu vrednost.
ND otkup polovnih vozila!

Prednosti koje možete ostvariti kada se odlučite za

Otkupljivanje automobila

Kada je otkupljivanje automobila u pitanju, osnovne prednosti su te što ne morate da oglašavate vozilo, da čekate na poziv potencijalnog kupca i ne morate da se šetate i gubite vreme na nebrojeno pokazivanje automobila, dok se ne pojavi pravi kupac koji će i zaista poželeti da ga kupi.

Pored toga što štedite vreme i živce, otkup automobila je sjajna stvar jer kompletna prodaja može da se reši za jedan dan. Praktično istog dana već možete biti i isplaćeni, a da za vozilo dobijete realnu cenu, što je veoma bitno kada ste poželeli da promenite auto, a već ste našli drugi auto koji brzo može da se proda nekom trećem licu.

Takođe treba napomenuti i to da sarađujemo sa mnogim agencijama koje se bave prenosom vlasništva, pa tako kompletnu papirologiju možemo završiti u rekordnom roku.

Mi, otkupljivači automobila ne odbijamo ni jednu ponudu zato što nešto na vozilu nije ispravno ili mu fali neki deo. Ne, naprotiv, mi obavljamo i otkup havarisanih vozila, kao i starih vozila, bez obzira na kilometražu, tako da u svakoj situaciji imate sigurnog kupca koji istog dana može da vas isplati. Jedini kriterijum kojim se vodimo prilikom otkupa automobila je taj da auto ne bude stariji od 2000. godišta. Na ulicama je danas premalo vozila starijih od 2000. godišta zbog čega nemamo interes da otkupljujemo vozila starija od 22 godine, jer je čak i potražnja delova za takvim automobila danas premala.

Otkupljujemo automobile i

Od firmi i preduzeća

Pored otkupa automobila od fizičkih lica bavimo se i otkupom automobila od firmi i preduzeća koja žele da obnove svoje vozne parkove. Za pravna lica davanje vozila iz voznog parka u otkup je Win-Win situacija, jer zaposleni ne moraju da se maltretiraju i gube vreme sa davanjem oglasa i svakodnevnim pokazivanjem automobila, već to vreme mogu da iskoriste za obavljanje svojih svakodnevnih aktivnosti. Davanjem automobila u otkup firme mogu brzo da unovče svoja stara vozila, dodaju nešto novca, kupe novija vozila i tako obnove vozni park u rekordnom roku, što je jako bitno za funkcionisanje preduzeća.

Evo i šta sve možete da date u

Otkup automobila

otkup automobila beograd otkupljivanje automobilaKako su istoriju automobilske industrije ispisale mnogobrojne svetske fabrike, danas imamo mogućnost da se prisetimo desetina hiljada modela koji su obeležili automobilsku industriju. S tim na umu možemo konstatovati da je možda bolje i lakše reći šta je to što ne otkupljujemo, ali svakako uložićemo i dodatni napor i pokušati da na racionalan način objasnimo šta otkupljujemo.

Ne obavljamo:

 • otkup automobila starijih od 2000. godišta.
 • otkup kombi vozila,
 • otkup autobusa,
 • otkup kamiona i
 • otkup građevinskih mašina.

Bavimo se otkupom svih marki automobila, registovanih i ne registrovanih, sa stranim i domaćim tablicama, ispravnih i pokvarenih, očuvanih ko čaša, izgrebanih, čuknutih, fino udarenih, pa i havarisanih. Praktično radimo otkupljivanje automobila svih marki i svih stanja, bez obzira na pređenu kilomeražu. Otkupljujemo autimobile sedećih proizvođača: Alfa Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Jeep, Kia, Lancia, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Morris, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Rover, Saab, Seat, Skoda, Smart, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen i Volvo.

Proverite cenu svog četvorotočkaša. Podnesite zahtev za BESPLATNU procenu automobila. Popunite online formular koji je ponuđen u nastavku teksta i sačekajte odgovor našeg agenta. Želimo vam uspešan otkup automobila.

Ukoliko preferirate upotrebu socijalnih mreža pozivamo vas da zapratite Otkup polovnih vozila ND na Instagramu i Facebook-u, gde možete pratiti poslednje otkupljene modele automobila, ali i gde možemo da se družimo, diskutujemo, razmenjujemo iskustva i komentarišemo.

PONUDITE nam svoj automobil ili zatražite BESPLATNU procenu vrednosti vozila

  Vaši podaci


  Ponuda ili upit za procenu vrednosti vozila

  Podaci o vozilu

  Pogonsko gorivo

  Podaci o stanju vozilu

  Vozilo je

  Fotografije

  Nije obavezno ali ako imate možete otpremiti do 5 fotografija. Maksimalna veličina fotografije je 5MB. Dozvoljne ekstenzije fajlova su: jpg, png, gif, pdf.