OTKUP HAVARISANIH VOZILA

Otkup havarisanih vozila vršimo po realnim cenama u Beogradu. Garantovana brza keš isplata i rešavanje papirologije. Otkupljujemo sve vrste havrisanih automobila. Bez obzira sa koje je strane vozilo udareno mi možemo izvršiti procenu i dati vam poštenu ponudu.

Nemojte čekati sa otuđivanjem svog havarisanog vozila. I to vozilo ima svoju cenu, ali i njemu cena vremenom opada i zato je najbolje rešenje prodati havarisano vozilo što pre.

Što se nas tiče saradnju možemo započeti odmah, a na vama je da učinite prvi korak i podnesete zahtev za BESPLATNU procenu havarisanog vozila. Kada ste već ovde iskoristite tu mogućnost i popunite obrazac na ovoj stranici. Dajte nam opšte informacija o svom havarisanom vozilu, ako imate fotografije možete nam poslati i do 5 fotografija, a mi ćemo nakon prijema zahteva za BESPLATNU procenu istu izvršiti i dati vam našu ponudu za otkup havarisanog vozila.

BESPLATNA procena havarisanog vozila

Saznajte tačnu cenu havarisanog automobila.
ND Otkup polovnih vozila!

Zadržavamo pravo da nakon direktnog uvida izvršimo novu procenu i damo novu ponudu za

otkup havarisanih automobila

Mi naš posao obavljamo sa pažnjom dobrog privrednika, obavljamo ga fer i pošteno i mislimo da je sasvim prirodno da od saradnika i partnera očekujemo isti pristup. Procene koje dajemo preko interneta i putem telefonskih razgovora ne mogu biti tako sigurne kao procene koje se donose direktnim uvidom u vozilo i stanje havarije. Nekada se iz razgovora i priloženih podataka ne može doneti hiruški precizna procena, ali se može ustanoviti okvirna ili približna cena.

Naravno, odmah moramo i sami sebe da se demantujemo. Nije retkost da obavimo otkup havarisanih automobila po proceni datoj telefonskim razgovorom ili preko e-mail upita. Svi oni koji su stanje havarisanih automobila opisali onako kako jeste i poslali nam ključne fotografije su dobili i precizne procene, koje se nisu menjale ni nakon direktnog uvida u stanje automobila.

Ovo sve svakako ne treba da vas brine. Ako iz bilo kog razloga ne možete da do detalja opišete stanje vozila, mi vam uvek možemo dati okvirne cene, pa i cene sa pretpostavkama ako neki deo radi ili ne radi. Na primer, ako radi motor klime, cena ide 50 evra više. Bilo kako bilo, nakon izlaska na teren i uvidom u havarisano vozilo donećemo konačnu procenu.

Od nas uvek možete da računate na prijateljski pristup i realne procene. Nije nam u interesu da zakidamo bilo kome i na bilo čemu. Ako se nakon direktnog uvida u vozilo ispostavi da smo preko interneta ili telefona dali manju procenu od realne, neće nam biti problem da vam to i priznamo na licu mesta. Naš poslovni model se zasniva na ostvarivanju preporuka koje možemo dobiti samo ako to i zaslužimo i verujemo da je to jedini put koji vodi ka uspehu.

Saznajte koja

havarisana vozila otkupljujemo u Beogradu

otkup havarisanih vozilaOdmah na početku želimo da istaknemo da smo orijentisani samo na automobile, što znači da ne otkupljujemo kombi vozila, kamione, autobuse i slično. Naša delatnost je komercijalnog karaktera pa se otkup havarisanih oldtajmera i retkih primeraka automobila nikako ne uklapa u poslovni koncept.

Nas isključivo interesuju komercijalni četvorotočkači svih proizvođača, od Audija do Škode, kao i svi modeli automobila, nezavisno od godišta, pređenih kilometara i stepena havarije. Ako imate havarisan Audi, Alfu, BMW, Dačiju, Fiat, Folksvagen, Ford, Hjundai, Hondu, Jeep, Krajsler, Ladu, Mazdu, Mercedes, Mini, Opel, Reno, Tojotu, Citroen, kao i vozila mnogih drugih svetskih proizvođača, slobodno nas kontaktirajte ili nam pošaljite upit za BESPLATNU procenu.

Prisetite se automobila od pre 30ak ili 40 godina. Moskvič, Lada, Varburg, Tristać, Reno 4, Ostin, Fića, Fiat 128, Yugo, Trabant, Dijana, Spaček, Buba… ima tu još mnogo čuvenih automobila i ako posedujete stari havarisan automobil, biće nam zadovoljstvo da izvršimo procenu i damo realnu cenu.

Srećno.

BESPLATNA procena havarisanih vozila

  Vaši podaci


  Podaci o vozilu

  Pogonsko gorivo

  Podaci o stanju vozilu


  Fotografije

  Nije obavezno ali ako imate možete otpremiti do 5 fotografija. Maksimalna veličina fotografije je 5MB. Dozvoljne ekstenzije fajlova su: jpg, png, gif, pdf.