OTKUP POLOVNIH AUTOMOBILA

Otkup polovnih automobila u Beogradu po najrealnijim cenama je zagarantovan kada sarađujete sa nama. Saradnju možemo započeti odmah. Učinite prvi korak i podnesete zahtev za BESPLATNU procenu polovnog automobila koji želite da prodate. Ubrzo, nakon izvršene procene kontaktiraćemo vas putem emaila ili telefona i javiti vam tačnu cenu.

Bez obzira na marku i model automobila, koliko je prešao i koje je godine proizvodnje, Otkup polovnih vozila ND iz Beograda će izvršiti procenu i dati ponudu. Pa čak i ako je automobil neispravan, nije registrovan ili je havarisan, mi ćemo dati najrealnu ponudu.

Popunite online formular i odmah nam pošaljite zahtev za procenu vašeg polovnog automobila. Prilikom slaja zahteva imate mogućnost i da nam pošaljete do 5 fotografija, što je jako korisno, jer se na osnovu fotografija može izvršiti dosta precizna procena.

BESPLATNA procena polovnih automobila

Saznajte tačnu cenu.
ND otkup polovnih vozila!

Zašto je kao industrija bitan

otkup polovnih automobila u Beogradu?

Grad Beograd je, slobodno možemo reći, metropola od 3 miliona stanovnika u kojoj postoji mnogo aktivnih vozača.
Pored toga u Beogradu posluje i veliki broj preduzeća među kojima mnoga od njih imaju i sopstvene vozne parkove.

Samo ove dve činjenice su činitelj neverovatnog potencijala i pokretač su kompletne industrije otkupa polovnih automobila u Beogradu.

Fizička lica su najuticajniji faktor u ovoj računici. Kako zub vremena neminovno utiče na trajnost automobila, svaki vlasnik vozila, pre ili kasnije dođe u situaciju da mora da ga zameni novijim. Zakoni ponude i potražnje su takvi da se svakome od nas može desiti da nešto što želimo ne možemo da kupimo, jer nam je to nešto neko kupio ispred nosa. Zato je u tim situacijama nepohodno delovati brzo i odlučno. Po istom principu na tržištu polovnih automobila se često može ukazati prilika da se po povovoljoj ceni pazari dobar auto, a po sili prilike takav auto bi nam neko kupio ispred nosa, jer ne bismo stigli da tako brzo nađemo kupca za sopstveni auto, prodamo ga, dodamo još malo novca i kupimo taj željeni automobil. U ovim situacijama otkup polovnih automobila u Beogradu je najrealnija opcija, jer su otkupljivači sposobni da za svega jedan dan otkupe i isplate naše vozilo i na taj način nas ubrzaju da brže delujemo i steknemo prednost.

Nažalost, nisu retke ni situacije kada usled nepažnje i nemara dođe do ozbiljnijeg udesa i havarije vozila. U tim situacijama kada je vozilo praktično neupotrebljivo najrealnija opcija je da se izvrši otkup havarisanih vozila, jer nema smisla da takav automobil negde zauzima mesta i dodatno gubi vrednost izložen spoljnim uticajima.

Sa druge strane pomenuli smo i to da Beograd obiluje firmama koje imaju sostvene vozne parkove. Firme koje ozbiljno vode računa o svom poslovanju svoje vozne parkove obnavljaju nakon određenog broja godina. To je najčešće uslovljeno slovom zakona jer mnoge firme prodajom svojh polovnih automobila ostvaruju čistu dobit- jednostavno mogu da ih otpišu. U tim situacijama kada je potreno prodati veći broj izmučenih vozila nezamislivo da se tim poslom bavi neko iz firme i zato se najčeće đuture odradi otkup polovnih automobila.

U tekstu koji sledi saznaćete šta tačno

otkupljujemo i koje automobile

otkup polovnih automobila beogradVerovatno je najlakše objasniti šta je to što ne otkupljujemo i u skladu sa tim prvo bismo istakli da ne otkupljujemo ništa drugo osim automobila. Ne bavimo se otkupom kamiona, kombija, autobusa, građevinskih mašina i drugih specijalizovanih vozila. Kod nas je akcenat isključivo na automobilima.

Što se tiče otkupa polovnih automobila jedino što treba naglasiti je da ne otkupljujemo oldtajmere i luksuzne automobile, već smo orijentisani na komercijalna vozila. Drugim rečima, Otkup polovnih automobila ND otkupljuje:

 • registrovane i neregistrovane polovne automobile
 • sve modele automobila svih proizvođača
 • ispravne i neispravne polovne automobile
 • havarisane polovne automobile
 • stare polovne automobile i
 • polovne automobile sa stranim tablicama.

Ako raspolažete vozilom koje nas može zainteresovati, pozovite nas na neki od telefona sa sajta ili podnesite zahtev za BESPLATNU procenu automobila sa ove stranice, a mi ćemo vas ubrzo kontatkirati i dati vam realnu ponudu.

BESPLATNA procena polovnih automobila

  Vaši podaci


  Podaci o vozilu

  Pogonsko gorivo

  Podaci o stanju vozilu

  Vozilo je

  Fotografije

  Nije obavezno ali ako imate možete otpremiti do 5 fotografija. Maksimalna veličina fotografije je 5MB. Dozvoljne ekstenzije fajlova su: jpg, png, gif, pdf.