OTKUP AUTA BEOGRAD

Otkup auta u Beogradu vršimo po realnim cenama, a omogućavamo vam brzu keš isplatu i brz izazak na teren.
Bavimo se otkupom svih modela četvorotočkaša bez obzira na godinu proizvodnje, pređene kilometre i generalno bez obzira na opšte stanje automobila.

Preciznu ili jako približnu procenu svog auta možete dobiti i pre našeg dolaska na teren. Ukoliko želite to da saznate pošaljite nam upit za BESPLATNU procenu auta. Prilikom slanja upita neophodno je da nam što preciznije opišete auto i u kakvom je stanju, kako bismo i mi mogli da izvršimo što precizniju procenu. Pored pitanja na koje lako i brzo možete odgovoriti postoji i opcija otpremanja fotografija. Koristeći tu opciju možete nam poslati par fotografija, a tu je i polje za opis stanja auta koje možete iskoristiti da što detaljnije opišete svog četvorotočkaša.

Inicirajte BESPLATNU procenu svog automobila još sada. Popunite online formular i pošaljite nam zahtev za procenu, a mi ćemo vam dati poštenu cenu i ponuditi vam otkup auta u Beogradu.

BESPLATNA procena auta u Beogradu

Saznajte tačnu cenu.
ND Otkup polovnih vozila!

Kada vam je potrebna brza isplata ili jednostavno ne želite da se maltretirate sa čekanjem kupca, ponudite vaše vozilo u

otkup polovnih auta

Svemu pre ili kasnije dođe kraj, pa tako i automobilima. Kada se to desi nemonovno je da nam je tada potrebna zamena vozila.Nekada se zamena vozila obavlja zbog brige o bezbednosti, nekada zbog brige o ceni vozila, a nekada zbog sudara i havarije. Koji god da je razlog, prilikom zamene vozila potrebno je biti strpljiv i staložen i mirno čekati pravu priliku. Međutim, nekada je potrebno reagovati brzo i hitro, jer vozilo koje smo pronašli lako može da ode u ruke drugog kupca. Da se to ne bi desilo, racionalno je razmišljati o sticanju prednosti kroz hitan otkup auta. Ako svoj automobil možemo brzo da unovčimo, kako bismo dodali još nešto novca i kupili noviji auto, brzo možemo i mi da reagujemo i kupimo automobil koji nam se dopada.

Odlučivanje na otkup auta je racionalno i ako imate neko vozilo koje zbog specifičnosti problema ne možete da popravite ili registrujete. Ako imate neki strani automobil sa kojim ne znate šta biste radili i samo zauzima mesto i propada na nekom parkingu, dvorištu ili bilo gde drugde, razmislite o davanju tog automobila u otkup. Što pre ga prodate više novca ćete dobiti.

Kako izgleda proces

otkupa auta u Beogradu?

Svoj polovni auto možete dati u otkup vrlo lako i bez muke. Ceo proces je prilično jednostavan, siguran i brz. Prvi korak, naravno, morate obaviti vi. Možete nas kontaktirati na neki od brojeva telefona ili nam možete poslati upit za BESPLATNU procenu vozila. Nakon tog prvog inicijalnog kontakta mi ćemo biti informisani o stanju vašeg vozila, što će nam omogućiti da izvršimo procenu. Sama procena se ne obavlja predugo i ubrzo treba očekivati da će biti gotova.

Prilikom izrade procene neki podaci mogu izostati, pa se procena ne može obaviti precizno. U tim slučajevima se daje okvirna cena sa minimalnim i maksimalnim očekivanim iznosom, a tačna cena bi se utvrdila na licu mesta, nakon direktnog uvida i na licu mesta.

Ukoliko vam cena odgovara odmah započinjemo sa rešavanjem papirologije koja već istog dana može biti rešena. Kada su papiri gotovi odmah dolazimo po vozilo i isplaćujemo vam ugovoren iznos u kešu.

Kada se odlučite za otkup auta znajte da vas mi sigurno nećemo odbiti. U kakvom god stanju da vam je vozilo, od nas ćete uvek dobiti realnu procenu i ponudu za otkup. Preporuka je da pre slanja prvo pošaljete zahtev za BESPLATNU procenu auta, kako biste pre našeg dolaska već znali cenu. Naravno, uvek nas možete pozvati na neki od istaknutih brojeva telefona i informisati nas o vašem vozilu, a mi ćemo dati najbolju cenu i ponuditi otkup.

Želimo vam sreću prodaju automobila.

BESPLATNA procena za otkup auta u Beogradu

  Vaši podaci


  Podaci o vozilu

  Pogonsko gorivo

  Podaci o stanju vozilu

  Vozilo je

  Fotografije

  Nije obavezno ali ako imate možete otpremiti do 5 fotografija. Maksimalna veličina fotografije je 5MB. Dozvoljne ekstenzije fajlova su: jpg, png, gif, pdf.